Grillb°f mexicomarineret med bacon

Oprettet d.

Grillb°f mexicomarineret med bacon

Form oksefarsen til grillbøffer. Mariner de strimlede grøntsager let i marinade.

 

Würzöle Naturell produkterne går skridtet videre og er fri for allergener. Produkterne opfylder hermed et stigende antal forbrugeres ønske om ”rene” produkter uden tilsætningsstoffer.

 

 

Opskrift


2,00 kg. Hakket oksekød
0,35 kg. Bacon i skiver
0,30 kg. Stimlede grøntsager
0,20 kg. Würzöle Naturell Mexico
2,85 kg. Total


Arbejdsgang


Form oksefarsen til grillbøffer. Mariner de strimlede grøntsager let i marinade. Bøfferne smøres på ydersiden med Würzöle Naturell Mexico med smag af løg og hvidløg og omvikles med bacon. Pyntes med de marinerede grøntsagsstrimler og kommes i den ønskede salgsemballage.

 

Tilberedning


Krydderbøfferne ovnsteges eller grillsteges ved indirekte varme i ca. 15 min eller til en kerne temperatur på 78˚C