Græske griller med tørrede abrikoser og pistacienødder

Oprettet d.

Græske griller med tørrede abrikoser og pistacienødder

Opskrift

16kg.    Svinekød 3-5%
2kg.   Oksekød, magert
2kg.    Vand/is
150gr.   Tørrede abrikoser
100gr.   Helabin Ultimal varenr. 110973
60gr.    Fluwu varenr. 107018
200gr.   Rolan varenr. 121401
200gr.   Hela lac varenr. 111781
200gr.   Nitritsalt varenr. 2007
200gr.   Gyros Hellas varenr. 254363
150gr.   Pistacienødder

 

 

Arbejdsgang

Det let frosne kød hakkes på 6mm. skiven og blandes med alle krydderier, salt og tilsætningsstoffer.

Stopning

Farsen stoppes i lammetarme.

Pølserne afdrejes ved passende stykker ca. 80gr.

Kogning

Pølserne koges ved 78°C i 15-20min eller til en kernetemperatur på 72°C er opnået.

Tip

Kan med fordel serveres med vores lækre Gourmet brød og/eller Pestoer