Kyllingeruller med serano skinke

Oprettet d.

Kyllingeruller med serano skinke

 

Opskrift

2,00 kg. Kylling overlår uden ben og skind
0,15 kg. Serano Skinke i skiver
0,50 kg. Würzöle Naturell Provence varenr. 238252
2,35 kg. Total

Arbejdsgang

Kyllingeoverlår uden ben og skind foldes ud og smøres med Würzöle Naturell Provence med smag af middelhavsurter på indersiden og rulles derefter sammen og omvikles med en skive serano skink og kommes i den ønskede salgsemballage.

 

Tilberedning

Kyllingerullerne ovnsteges eller grillsteges ved indirekte varme i ca 30 min eller til en kerne temperatur på 78˚C.

 

Fordele ved Wüzöle Naturell:

  • Uden allergener
  • Uden hydrogenerede fedtstoffer
  • Ikke tilsat glutamat
  • Uden konserveringsmidler
  • Fri for kunstige farvestoffer
  • Uden laktose