Kryta introducerer nu en ny flot serie af °kologiske krydderier i flere varianter.

Oprettet d.

Kryta introducerer nu en ny flot serie af °kologiske krydderier i flere varianter.

Kryta har forhandlet økologiske produkter igennem flere år, og derfor har det været naturligt at udvide det nuværende bredde sortiment af konventionelle krydderibøtter med en økologi linje.

 

Hos Kryta har vi oplevet en stigende efterspørgsel efter økologiske krydderier og sortimentet er derfor løbende blevet udvidet. Nu er tiden kommet til Kryta krydderibøtter, som i dag sælges primært igennem de store foodservice kæder.

 

Danmark er verdensmester i økologi, imidlertid er vi et lille land sammenlignet med resten af verden og herudover andrager krydderier ofte en meget lille del af det færdige produkt. Derfor må vi i Danmark producere økologiske krydderiblandinger af høj kvalitet, så vi bidrager til den stigende fødevareinnovation der finder sted i disse år. 

 

Kryta er fast leverandør af krydderier og færdigblandinger til detailslagtere, food service og industri i Danmark, Sverige, Norge og Island. 

 

Med mere end 62 års erfaring står Kryta for den gode kvalitet inden for krydderier med et sortiment, der omfatter alt fra rene krydderier og krydderurter samt krydderiblandinger til hjælpestoffer og specialudviklede funktionelle færdigblandinger. Kryta er grundlagt i 1955 og har domicil i Roskilde, der huser produktion og distributionsfaciliteter.  

 

Kryta er en del af Alsiano A/S, der driver handels- og agenturvirksomhed inden for råvarer til bl.a. fødevareindustrien, farmaceutisk industri, helsekost, fermentering, kosmetik og en række andre industrier i Norden. Tilsammen tæller Alsiano og Kryta over 60 ansatte.