DABA bliver en del af Kryta

Oprettet d.

DABA bliver en del af Kryta

24-05-2017

 

For at sikre fortsat udvikling af DABA ApS, besluttede ledelsen i 2016 at starte en generationsskifteproces, der kunne sikre at deres kunder fortsat kunne købe DABA produkter og modtage den samme service. Valget er faldet på Kryta A/S, der ligesom DABA er en familieejet virksomhed med stolte traditioner indenfor blandinger til den danske fødevareindustri.

 

DABA er officielt grundlagt i 1954 på Østerbro, og kan stolt prale af at være de første som introducerede mayonnaise på tube.

 

I 1959 flyttede virksomheden til de nuværende lokaler på Amager. Samtidig startede Jens Paulsen i virksomheden og 6 år senere kom broderen Peter Paulsen til. Op igennem 90’erne blev sortimentet udvidet med forskellige pulverblandinger til bageri- og fiskeindustrien, der i dag udgør en stor del af kerneforretningen.

 

Selvom DABA nu bliver en del af Kryta skal DABA fortsat drives fra de velkendte lokaler på Amager, og både Jens Paulsen og de øvrige medarbejdere vil være med til at servicere kunderne.

 

Jens Paulsen, DABA og Jens Hummeluhr, Kryta har store forventninger til den fælles fremtid og ser frem til at høste fordelene af synergierne mellem de to virksomheder.   

 

DABAs sortiment  vil over den næste periode blive udvidet med nye produkter, som er komplimentære med det nuværende sortiment, til gavn for kunderne.

 

For yderligere information kontakt venligst Niels Christensen, Site Manager, på tlf. +45 40 42 89 58 eller nc@kryta.dk.