Delikate tørpestoer

Oprettet d.

Delikate tørpestoer

Kryta har udviklet en spændende serie af tørpestoer der sætter kulør og smag på tallerkenen

Sæt prikken over i’et med Krytas nye allergenfrie tørpestoer som med sine spændende smagsnuancer er en perfekt ledsager til mange retter. Pestoerne er nemme at bruge. Man kommer den ønskede tørblanding op i en skål og blander med vand og olie efter eget valg. De anbefalede forhold står på hver dåse. Man kan naturligvis komme ekstra vand eller olie i, hvis man ikke ønsker pestoerne så faste, som vi anbefaler.

 

Serien består af tre tørpestoer med helt forskellige smagsprofiler. Der er alle lavet med solsikkekerner og kan også bruges sammen med creme fraiche eller ymer til en dressing.

 

Rød tørpesto: Smager kraftigt af soltomater tilsat chili og persille. Denne pesto er især god sammen med kylling, evt. indeni et kyllingebryst, til tapasretter, nye kartofler og til pastaretter

 

Grøn tørpesto: Denne pesto skal ikke sammenlignes med den almindelige basilikumpesto, for denne har en helt anden smagsprofil. Den har en god smag af ramsløg, hvidløg og lidt rosmarin. Vores grønne pesto er god til fisk, oven på en oksesteg og den er også fortræffelig til røget kød.

 

Gul tørpesto: En helt anderledes pesto end vi har set før. Dette er en lidt sødlig pesto med smag af gulerod, fennikel, hvidløg og rød paprika. Denne pesto er rigtig god til ost, kylling, tapas og dressing.          

 

De nye tørpestoer går hånd i hånd med tidens fokus på at begrænse madspild, da man kun blander den mængde pesto man ønsker at bruge. Resten gemmes i dåsen, som holder sig tør og har en lang holdbarhed.

 

Kom forbi stand M9780 på FoodExpo 2018 fra 18.-20. marts og smag de nye lækre pestoer.