Velkommen til en verden af velsmag

Kryta er fast leverandør af krydderier og færdigblandinger til detailslagtere, food service og industri i Danmark, Sverige, Norge og Island.

 

Med mere end 50 års erfaring står Kryta for den gode kvalitet inden for krydderier med et sortiment, der omfatter alt fra rene krydderier og krydderurter samt krydderiblandinger til hjælpestoffer og specialudviklede funktionelle færdigblandinger.
 

Kryta & Hela - et stærkt partnerskab

Kryta samarbejder med Hela Gewürzwerk, som er en af Tysklands førende krydderivirksomheder. Mange af vores nye produkter udvikles og testes sammen med Hela. I samarbejde med Hela kan vi hurtigt spotte nye trends og omsætte dem til spændende produktløsninger tilpasset vores kunders behov og ønsker.

 

Kryta er grundlagt i 1955 og har domicil i Roskilde, der huser produktion og distributionsfaciliteter. Lageret er beliggende i Glostrup.

 

Kryta er en del af Alsiano A/S, der driver handels- og agenturvirksomhed inden for råvarer til bl.a. fødevareindustrien, farmaceutisk industri, helsekost, fermentering, kosmetik og en række andre industrier i Norden. Tilsammen tæller Alsiano og Kryta over 40 ansatte.