Krydderier

Med det store sortiment fra Kryta af krydderier, er der rig mulighed for at tilføre smag til enhver ret. Vi lægger vægt på den frie mulighed for at være kreativ. Kryta har siden 1955 importeret krydderier fra hele verden og vi har altid lagt vægt på at skaffe lige præcist det som kunden ønsker.

 

Vores mangeårige relationer rundt om i verden sikrer, at vi altid får den rette kvalitet til de bedste priser. Krydderi er med smag og duft den perfekte ledsager til gode råvarer og med til at fuldende madoplevelsen. Kryta står for den gode kvalitet inden for krydderier med et sortiment, der omfatter alt fra rene krydderier, krydderiblandinger og skårne krydderurter

 

Kryta står klar til at hjælpe

Du kan altid forvente en smagsoplevelse ud over det sædvanlige med en Kryta-blanding. Produktudviklere hos Kryta står klar til at hjælpe med lige det du har behov for, hvis vi ikke har det i standard-sortimentet. Vi tager udgangspunkt i de gamle traditioner, med respekt for nutidens behov og krav. Leverpostejen er fortsat et hit på mange frokostborde og patéer er også ganske populære. Vi tilbyder et bredt sortiment af klassikerne i forskellige smagsvarianter. Blandingerne er nemme at arbejde med og sikrer et ensartet produkt af høj kvalitet.

 

For yderliger spørgsmål kontakt info@kryta.dk eller tlf.: 46756001