Færdigblanding til rødvinssalami.
3,00 kg Oksekød
3,00 kg Flæskekød
4,00 kg Spæk
0,25 kg Krydderiblanding
0,25 kg Salt
0,10 kg Nitritsalt
0,07 kg Rødvin
0,01 kg Flydende hvidløg
Oksekød kommes i LH og køres 25-30 omgange på høj hastighed. Efter 8 omgange tilsættes krydderier og hvidløg. Flæskekød tilsættes og køres ca. 10 omgange på høj hastighed. LH stoppes, spæk og salt tilsættes. Der køres 25-30 omgange på høj hastighed.Efter 15 omgange stoppes LH, rødvin tilsættes. Der køres på høj hastighed. Farsen stoppes i 55-60 mm kunsttarm senest 30 min efter hakning. Pølserne hænges til temperering ca. 12 timer ved 18-20°C / 85-90%l uftfugtighed i 3-5 døgn.