Fransk Rødvinssalami 1kg. pose

Du skal være logget ind for at kunne lave bestillinger

Færdigblanding til rødvinssalami.

 

3,00 kg Oksekød

3,00 kg Flæskekød

4,00 kg Spæk

0,25 kg Krydderiblanding

0,25 kg Salt

0,10 kg Nitritsalt

0,07 kg Rødvin

0,01 kg Flydende hvidløg

 

Oksekød kommes i LH og køres 25-30 omgange på høj hastighed. Efter 8 omgange tilsættes krydderier og hvidløg. Flæskekød tilsættes og køres ca. 10 omgange på høj hastighed. LH stoppes, spæk og salt tilsættes. Der køres 25-30 omgange på høj hastighed.Efter 15 omgange stoppes LH, rødvin tilsættes. Der køres på høj hastighed. Farsen stoppes i 55-60 mm kunsttarm senest 30 min efter hakning. Pølserne hænges til temperering ca. 12 timer ved 18-20°C / 85-90%l uftfugtighed i 3-5 døgn.

 

 


Model/Varenr.: 6124
Vægt: 1 kg.