Krydderiblanding til Bockwurst, en tysk grillpølse krydret med peber, koriander og paprika.
4,0kg. oksekød
2,5kg. flæskekød
3,5kg. spæk
4,0kg. isvand
140gr. nitritsalt
130gr. krydderibl. varenr. 6010
160gr. kogesalt
40g. stabilisator E450 Fænomal
Samlet masse 14,47 kg.
Arbejdsbeskrivelse:
Oksekød, flæskekød og spæk køres igennem 3mm skive. Oksekødet køres ud på en bindefars. Derefter tilsættes halvdelen af spækket. Køres godt ud.
Flæskekød, resten af spæk og krydderierne tilsættes farsen. Der køres til farsen er pæn og blank.
Stoppes i lammetarme 22/24mm eller svinetarme 28/32mm. Afdrejes i passende størrelser.
Pølserne tørrs og varmerøges ved 80gr. ca. 1 time.
Koges i ca. 20min. og afkøles i koldt vand ca. 10 min.
Se inspirationskatalog med andre opskrifter med pølser klik her