Bockwurst 1kg. pose

Du skal være logget ind for at kunne lave bestillinger

Krydderiblanding til Bockwurst, en tysk grillpølse krydret med peber, koriander og paprika.

4,0kg. oksekød

2,5kg. flæskekød

3,5kg. spæk

4,0kg. isvand

140gr. nitritsalt

130gr. krydderibl. varenr. 6010

160gr. kogesalt

40g. stabilisator E450 Fænomal

Samlet masse 14,47 kg.

Arbejdsbeskrivelse:

Oksekød, flæskekød og spæk køres igennem 3mm skive. Oksekødet køres ud på en bindefars. Derefter tilsættes halvdelen af spækket. Køres godt ud.

Flæskekød, resten af spæk og krydderierne tilsættes farsen. Der køres til farsen er pæn og blank.

Stoppes i lammetarme 22/24mm eller svinetarme 28/32mm. Afdrejes i passende størrelser.

Pølserne tørrs og varmerøges ved 80gr. ca. 1 time.

Koges i ca. 20min. og afkøles i koldt vand ca. 10 min.

Se inspirationskatalog med andre opskrifter med pølser klik her


Model/Varenr.: 6010-1
Vægt: 1 kg.