Fyldt svinecarré

Oprettet d.

Fyldt svinecarré

Opskrift

2kg.   Svinecarré
150gr.   Semi dried tomater
200gr.   Friske spinat blade
50gr.   Würzöl Naturell Mexico varenr. 238244
25gr. ___ Bruschetta mix varenr. 5882

 

 

Arbejdsgang

Der laves et snit på langs af svinecarren så den kan åbnes op.

Den friske spinat og Semi dry tomater brases sammen på en pande med Würzöl Naturell Mexico, når det er afkølet kommes det i svinecarren, som derefter lukkes sammen med nogle få enkelt snøringer. Svinecarren drysses med Bruchetta mix på oversiden og kommes i den ønskede salgsemballage.

 

Tilberedning

Svine Carren steges i ovn eller grill ved indirekte varme  i ca. 80 min eller til en

kerne temperatur på  78˚C

 

Lækker og saftig, fyldt svinecarré, perfekt til grill eller ovn.

Velbekomme!