Tritordeum Bæredygtighed

 

Tritordeum er et nyt middelhavskorn med ernæringsmæssige, agronomiske og organoleptiske fordele. Det har vundet en pris i kategorien Bæredygtig ingrediens i Sustainable Food Awards 2018 af Ecovia Intelligence.

Målet med prisen er at anerkende virksomheder, der er med til at opbygge en bæredygtig fødevareindustri. En af dem er det spanske startfirma Agrasys, der introducerer Tritordeum på markedet.

Projektet med Tritordeum udspringer i respekten for det naturlige miljø, menneskene og ders omgivelser. Dette korn, kombinationen af ​​hård hvede og vild byg har en god modstand mod klimaændringer og sygdomme. Det tåler godt tørke og høje temperaturer. Det faktum, at Tritordeum effektiv udnytter vand og har god modstand mod sygdomme, gør det til et mere bæredygtigt korn med reduceret miljøpåvirkning.

Tritordeum dyrkes i Spanien, Italien og Sydfrankrig gennem lokale landmænd, men dets produkter - mel, brød, pasta, kiks, øl osv.

Tip

Dej temperatur 24-26 grader

j vandindhold 72,7%

 

Procestid 24 timer