Vegansk Lasagne

Oprettet d.

Vegansk Lasagne

Opskrift

500gr.  

Øko TPP55 ærter varenr. 350701

2stk   Løg, fint hakket
2 fed    Hvidløg
600gr   Hakkede tomater (gerne dåse)
2spsk   Tomat puré 
2spsk  

Oregano varenr. 5800

Øko oregano varenr. 357312

   

Olie til panden

    Glutenfrie lasagneplader
5dl   Ris - eller Soya mælk
    Majsmel — Til jævning
150gr   Vegansk revet ost
    Salt og peber

 

 

Arbejdsgang

Forvarm ovnen til 180°C. Vend TPP55 i en smule olie, tilsæt salt og peber. Bag i ovnen i 8-10 min, eller til det er gyldent.

 

Steg løg og hvidløg på en pande til løgene er gennemsigtige. 

Tilsæt oregano, derefter TPP55, hakkede tomater og tomat puré.

 

Lad retten simrer i 15-20 min. Smag til med salt og peber. Tilsæt evt. andre krydderier efter behov. 

 

Opvarm ris-/soyamælk, jævn med majsmel. Tilsæt osten og smag til med salt og peber.

 

Find et ovenfast fad. Tilføj et lag med tomatsovsen, derefter tilføjes et lag lasagneplader og toppes til sidst med et lag ostesovs

Tilberedelse

Bages i ovnen ved 180°C i 25-35 min.

 

TIP

Man kan med fordel tilføje gulerødder og squash