Vietnamesiske ruller — med chili sauce

Oprettet d.

Vietnamesiske ruller — med chili sauce

Ingredienser

Fyld

200gr  

TPP55 ærter varenr.

1stk   Løg, hakket
1 fed   Hvidløg, presset
20gr  

Persille frisk, eller

Persille varenr. 5078

    Salt og peber
    Citron saft
    Olie — til stegning
     
    Ris papir
    Olie — til friture

 

Chili sauce

100gr   Lys sirup
20gr   Chili sauce
5gr   Chili flakes varenr. 5720

 

 

Arbejdsgang

Ruller

Steg alle ingredienserne til fyldet sammen på en pande. Kom det over i en blender, og blend til en fin puré. Smag til med salt, peber og citronsaft.

 

Sæt puréen fra til afkøling.

 

Blødgør ris papiret i koldt vand. 

Spred puréen på ris papiret. begynd med at rulle papiret stramt, fold enderne ind og rul så resten af papriret stramt.

 

Kom rullerne i frituren ved 160°C indtil  de er gyldne i farven. 

Lig rullerne på arbsoberende papir i ca. 30 sekunder før servering.

 

Chili sauce

Bland alle ingredienserne sammen, og server som dyppelse.

 

Denne opskrift giver 4 ruller