Thai red curry kylling

Oprettet d.

Thai red curry kylling

Råvarer:
1,000 kg.     Kylling brystfilet  
1,200 kg.     Kokosmælk   
0,800 kg.     Gulerødder 
0,200 kg.     Løg i tern 
0,100 kg.     Forårsløg
0,100 kg.     Sukker
0,025 kg.     Olie
0,040 kg.     Vand
0,045 kg.     Fiske sauce
0,045 kg.     Thai red curry
3,555 kg.    Total

Arbejdsgang:
Thai red curry krydderi blandes med fiskesauce, vand samt olie og røres til en cremet masse.

Snit grøntsagerne i mundrette stykker og gem toppene fra forårsløgene til senere brug.

Kyllingebrysterne skæres i tynde skiver.

Grøntsagerne sauteres let i en smule olie ved moderat varme. Tilsæt den færdige thai red curry creme, samt sukker. Røres godt sammen.

Til sæt derefter kokosmælk og tyndskåret kylling. Kog op og lad retten simre i 5-10 min. Eller til kødet har en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Tip:
Fyldes i salgsemballage med fintsnittet top fra forårsløgene evt. frisk koriander. Kan serveres med kogte ris. 

 

Print opskrift kilk her