Leverpostej - Lynggård

Oprettet d.

Leverpostej - Lynggård

Råvarer:
Kg
7,000    Svinelever
7,000    Spæk
5,000    Kogende suppe
1,000    Hvedemel
0,200    Kogesalt
0,100    Løgpulver
0,030    Accoline (fosfat)
0,100    Leverpostejkrydderi Lynggård

20,430     Total

Arbejdsgang:
Leveren hakkes gennem 3 mm hulskiven. 

I den forvarmede hurtighakker kommes det kogende spæk, løg, accoline og Leverpostejblandingen. Den kogende suppe tilsættes gradvist. Opbagningen kører i hurtighakkeren, indtil der ikke mere udskilles fedt. Den hakkede lever tilsættes og der køres til den ønskede grovhed er opnået.

Bagning:
Postejen bages i vandbad ved 180˚C i ca. 50 min. Eller til en kernetemperatur på 75°C er opnået.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Print opskrift klik her