Paté Cognac

Oprettet d.

Paté Cognac

Opskrift nr.:
15-0003

Råvarer:
Kg
2,000    Svinelever
2,000    Svinebov, afsværet
3,000    Snitter/Fedtafpuds, afsværet
3,000    Kogende suppe 
0,100    Cognac
0,100    Nitritsalt
0,100    Kogesalt
0,800    Paté Cognac 

11,100 kg    Total 

Arbejdsgang:

Snitter og kød koges mørt og hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Leveren koges i ca. 10 min. og hakkes igennem 3 mm hulskiven. 

Det hakkede lever, kød, snitter, salt, Cognac Louis Saveur 40% og den kogende suppe blandes grundigt med Paté Cognac bl. til en homogen masse.

Bagning:

Patéen bages i vandbad ved 160°C i ca. 50 min. Eller til en kernetemperatur på 75°C er opnået.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Efter afkøling afpyntes patéen og overhældes med lys sky.
 

Print opskrift kilk her