Hvidløgs Paté

Oprettet d.

Hvidløgs Paté

Opskriftnr.:
15-0011

Råvarer:
Kg
2,500    Svinelever
5,000    Brystflæsk, afsværet
2,500    Fedtafpuds
3,800    Kogende suppe
0,120    Nitritsalt
0,120    Kogesalt
1,000    Hvidløgs Paté krydderiblanding

15,040     Total

Arbejdsgang:

Leveren koges i ca. 10 min. og hakkes gennem 6-8 mm hulskiven. Brystflæsk og fedtafpuds koges ca. 30 min. og hakkes gennem 6-8 mm hulskiven.

Lever, brystflæsk, fedtafpuds, den kogende suppe, Hvidløgs Paté Krydderiblanding og nitrit- og kogesalt blandes sammen og der køres til den ønskede grovhed er opnået.

Fyldes derefter i ovnfast emballage.

Bagning:

Patéen bages i vandbad ved 180˚C i ca. 50 min. Eller til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Print opskrift klik her