Opskriftnr.:
15-0011
Råvarer:
Kg
2,500 Svinelever
5,000 Brystflæsk, afsværet
2,500 Fedtafpuds
3,800 Kogende suppe
0,120 Nitritsalt
0,120 Kogesalt
1,000 Hvidløgs Paté krydderiblanding
15,040 Total
Arbejdsgang:
Leveren koges i ca. 10 min. og hakkes gennem 6-8 mm hulskiven. Brystflæsk og fedtafpuds koges ca. 30 min. og hakkes gennem 6-8 mm hulskiven.
Lever, brystflæsk, fedtafpuds, den kogende suppe, Hvidløgs Paté Krydderiblanding og nitrit- og kogesalt blandes sammen og der køres til den ønskede grovhed er opnået.
Fyldes derefter i ovnfast emballage.
Bagning:
Patéen bages i vandbad ved 180˚C i ca. 50 min. Eller til en kernetemperatur på 75°C.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.