Tzatziki sild

Oprettet d.

Tzatziki sild

Opskrift nr.:
40-0001                    

Råvarer:
Kg           
0,400     Agurk u/ kerner
0,800     Græsk yoghurt
0,500     Marinerede sild fra glas, drænet
0,010     Salt fint vacum
0,010     Hvidløg granuleret G1
0,080     Tzatziki Kryddderi
1,800     Total

Arbejdsgang:
Agurkerne gøres rene for kerner, hvorefter de rives eller skæres i små tern. Drys den afvejede mængde salt hen over agurkerne. Lad dem stå i ca. 20 min. Herefter skylles de let og drænes derefter for vand i en si.

Græsk yoghurt blandes med Tzatziki krydderiet og granuleret hvidløg og røres godt sammen. De drænede agurker tilsættes, sammen med de drænede marinerede sild i passende stykker.

Tip: 
Hvis din sildesalat bliver tynd i kanten, kan du med fordel tilsætte en lille smule BindLet Delikatesse, som er en saftbinder.
BindLet Delikatesse 1kg. Pose

 

Print opskrift klik her