Opskrift nr.:
40-0001
Råvarer:
Kg
0,400 Agurk u/ kerner
0,800 Græsk yoghurt
0,500 Marinerede sild fra glas, drænet
0,010 Salt fint vacum
0,010 Hvidløg granuleret G1
0,080 Tzatziki Kryddderi
1,800 Total
Arbejdsgang:
Agurkerne gøres rene for kerner, hvorefter de rives eller skæres i små tern. Drys den afvejede mængde salt hen over agurkerne. Lad dem stå i ca. 20 min. Herefter skylles de let og drænes derefter for vand i en si.
Græsk yoghurt blandes med Tzatziki krydderiet og granuleret hvidløg og røres godt sammen. De drænede agurker tilsættes, sammen med de drænede marinerede sild i passende stykker.
Tip:
Hvis din sildesalat bliver tynd i kanten, kan du med fordel tilsætte en lille smule BindLet Delikatesse, som er en saftbinder.
BindLet Delikatesse 1kg. Pose