Fiskesymfoni

Oprettet d.

Fiskesymfoni

Opskrift nr.:
40-0003                    

Råvarer:
Kg           
1,250    Fisk u/ben
0,500    Røget laks  
1,000    Creme fraiche 18%
0,090    Kapers, syltet, drænet
0,120    Tzatziki Kryddderi
2,960    Total

Arbejdsgang:
Fisk u/ben og røget laks dampes i ovnen i ca. 20 min. 

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Der laves en dressing af creme fraiche og Tzatziki krydderi.

Når fisken er kold pilles den fra hinanden i små stykker, og kommes i dressingen sammen med kapers.

Kan evt. pyntes af med frisk dild, citron og kapers.

Kan serveres som forret med lidt blandet salat og et flutes, eller som tapas.

Tip: 
BindLet Delikatesse kan anbefales hvis man ønsker en fastere konsistens, så fiskesymfonien kan kugles op på en bund af salat.  
BindLet Delikatesse 1kg. Pose

Print opskrift klik her