Opskrift nr.:
40-0003
Råvarer:
Kg
1,250 Fisk u/ben
0,500 Røget laks
1,000 Creme fraiche 18%
0,090 Kapers, syltet, drænet
0,120 Tzatziki Kryddderi
2,960 Total
Arbejdsgang:
Fisk u/ben og røget laks dampes i ovnen i ca. 20 min.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Der laves en dressing af creme fraiche og Tzatziki krydderi.
Når fisken er kold pilles den fra hinanden i små stykker, og kommes i dressingen sammen med kapers.
Kan evt. pyntes af med frisk dild, citron og kapers.
Kan serveres som forret med lidt blandet salat og et flutes, eller som tapas.
Tip:
BindLet Delikatesse kan anbefales hvis man ønsker en fastere konsistens, så fiskesymfonien kan kugles op på en bund af salat.
BindLet Delikatesse 1kg. Pose