Kyllingebryst med fyld

Oprettet d.

Kyllingebryst med fyld

Råvarer:

2,000 kg.       Kyllingebryst med skind og vingeben

0,150 kg.       Semi dry tomater

0,300 kg.       Revet ost

0,200 kg.      Würzöle Naturell Hickory Honing

2,650 kg.       Total

 

Arbejdsgang:

Der laves et snit på langs af kyllingebrystet. Lommen fyldes med en blanding af ost og semi dry tomater. Kyllingebrystet smørers på ydersiden med Würzöle Naturell Hickory Honning med smag af honning og røg. Pyntes med friske krydderurter og kommes i den ønskede salgsemballage.

 

Tilberedning:

Kyllingebrystet ovnstegtes eller grillsteges ved indirekte varme i ca. 45 min eller til en kerne temperatur på 78˚C.

 

Der er mulighed for tilkøb af etiketter til salgsemballagen

 

Print opskrift klik her