Opskrift nr.:
64-0002
Råvarer: Til 5 bakker
Kg
2,000 Kyllingebryster
2,000 Peka, flødekartofler i ruller
0,300 Revet ost
0,250 Syltet paprika i strimler, drænet
0,150 Middelhavskrydderi 1 kg. Pose
0,300 Würzöl naturel Bruschetta
Alubakke med rumdeler
5,000 Total
Arbejdsgang:
Kyllingebrysterne marineres i Bruschetta marinaden og der lægges 2 i hver bakke.
Revet ost blandes med de syltede paprika i strimler, som lægges overpå kyllingebrysterne.
Flødekartofler i ruller, rulles i middelhavskrydderi og deles derefter i 8 lige store stykker. Der lægges 4 stykker ned i den anden side af bakken.
Pyntes af med en grøn kvist (F.eks. frisk timian, ærtespirer, eller frisk rosmarin).
Tilberedning:
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 20-25 min. Eller til en kernetemperatur på 75°C.