Bruschetta marineret kyllingebryst med kartoffelruller

Oprettet d.

Bruschetta marineret kyllingebryst med kartoffelruller

Opskrift nr.:
64-0002                    

Råvarer: Til 5 bakker
Kg           
2,000    Kyllingebryster
2,000    Peka, flødekartofler i ruller    
0,300    Revet ost
0,250    Syltet paprika i strimler, drænet
0,150    Middelhavskrydderi 1 kg. Pose
0,300    Würzöl naturel Bruschetta
             Alubakke med rumdeler
5,000    Total

Arbejdsgang:
Kyllingebrysterne marineres i Bruschetta marinaden og der lægges 2 i hver bakke. 

Revet ost blandes med de syltede paprika i strimler, som lægges overpå kyllingebrysterne. 

Flødekartofler i ruller, rulles i middelhavskrydderi og deles derefter i 8 lige store stykker. Der lægges 4 stykker ned i den anden side af bakken.
 
Pyntes af med en grøn kvist (F.eks. frisk timian, ærtespirer, eller frisk rosmarin).

Tilberedning:
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 20-25 min. Eller til en kernetemperatur på 75°C.

 

Print opskrift klik her