Whiskey marineret mørbradkrone med rösti

Oprettet d.

Whiskey marineret mørbradkrone med rösti

Opskrift nr.:
74-0002                    

Råvarer: Til 5 bakker
Kg           
2,250    Svinemørbrad, afpudset
0,500    Bacon i tern    
0,300    Revet ost
0,250    Syltede paprika i strimler, drænet
1,600    Kartoffel rösti, fra frost
0,300    Würzöl naturel Indian Summer m. whiskey 
             Alubakke med rumdeler
             Grillspyd 
5,200    Total

Arbejdsgang:
Svinemørbraden deles i to på langs og marineres i den afvejede mængde Whisky marinade. 

Mørbradstykkerne rulles sammen som en snegl, hvor der føres et grillspyd igennem for at holde mørbraden sammen. Der lægges herefter to styk i den ene side af bakken. Revet ost og bacon i tern blandes og lægges ovenpå mørbradsneglene og pyntes af med de syltede paprika i strimler og evt. en kvist grønt.

I den anden side placeres rösti. 

Tilberedning:
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 30-35 min. Eller til en kernetemperatur på 68°C.

 

Print opskrift klik her