Opskrift nr.:
74-0002
Råvarer: Til 5 bakker
Kg
2,250 Svinemørbrad, afpudset
0,500 Bacon i tern
0,300 Revet ost
0,250 Syltede paprika i strimler, drænet
1,600 Kartoffel rösti, fra frost
0,300 Würzöl naturel Indian Summer m. whiskey
Alubakke med rumdeler
Grillspyd
5,200 Total
Arbejdsgang:
Svinemørbraden deles i to på langs og marineres i den afvejede mængde Whisky marinade.
Mørbradstykkerne rulles sammen som en snegl, hvor der føres et grillspyd igennem for at holde mørbraden sammen. Der lægges herefter to styk i den ene side af bakken. Revet ost og bacon i tern blandes og lægges ovenpå mørbradsneglene og pyntes af med de syltede paprika i strimler og evt. en kvist grønt.
I den anden side placeres rösti.
Tilberedning:
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 30-35 min. Eller til en kernetemperatur på 68°C.