Pizza kotelet med marinerede rodfrugter

Oprettet d.

Pizza kotelet med marinerede rodfrugter

Opskrift nr.:
74-0004                    

Råvarer: Til 5 bakker
Kg           
2,000    Koteletter u/ben
0,500    Bacon i tern
0,400    Revet ost
0,300    Rødløg i skiver
2,000    Rodfrugter, groft skåret
0,100    Olie 
0,040    Hvidløg & Rosmarin pyntekrydderi
0,250    Würzöl naturel Bruchetta
             Alubakke med rumdeler
5,590    Total

Arbejdsgang:
Koteletterne placeres i den ene side af bakken. 

Revet ost og bacon i tern blandes med den afvejede mængde Bruchetta marinade, og lægges ovenpå koteletterne. Derefter pyntes de af med rødløg i skiver og en kvist grønt (F.eks. frisk timian, ærteskud eller frisk rosmarin).

De grov skårede rodfrugter blandes med olie og Hvidløg rosmarin krydderiet. Hvorefter de placeres i den anden side af bakken. 

Tilberedning:
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca.  30-35 min. Eller til en kernetemperatur på 68°C.

 

Print opskrift klik her