Opskrift nr.:
74-0004
Råvarer: Til 5 bakker
Kg
2,000 Koteletter u/ben
0,500 Bacon i tern
0,400 Revet ost
0,300 Rødløg i skiver
2,000 Rodfrugter, groft skåret
0,100 Olie
0,040 Hvidløg & Rosmarin pyntekrydderi
0,250 Würzöl naturel Bruchetta
Alubakke med rumdeler
5,590 Total
Arbejdsgang:
Koteletterne placeres i den ene side af bakken.
Revet ost og bacon i tern blandes med den afvejede mængde Bruchetta marinade, og lægges ovenpå koteletterne. Derefter pyntes de af med rødløg i skiver og en kvist grønt (F.eks. frisk timian, ærteskud eller frisk rosmarin).
De grov skårede rodfrugter blandes med olie og Hvidløg rosmarin krydderiet. Hvorefter de placeres i den anden side af bakken.
Tilberedning:
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 30-35 min. Eller til en kernetemperatur på 68°C.