Bagekartoffel med krydret mos

Oprettet d.

Bagekartoffel med krydret mos

Råvarer:

2,000 kg.       Kartoffelmos (se opskrift nedenfor)

2,000 kg.       ½ bagekartofler, forkogt (20 stk)

0,250 kg.       Würzöl naturel Café de Paris

4,250 kg.       Total

 

Råvarer til kartoffelmos:

3,000 kg.       Vand

0,675 kg.       Kartoffelmos 675gr. Pose

3,675 kg.

 

Arbejdsgang:

Mos:

Vandet bringes i kog og kartoffelmospulveret tilsættes under omrøring.

Kartoffelmosen blandes med den afvejede mængde Würzöl naturel café de Paris.

Derefter sprøjtes kartoffelmosen op på de ½ bagekartofler ca. 100 g pr. stk.

Pyntes af med semi dried tomater, rødløg i ringe og en kvist krydderurt.

 

Tilberedning:

Bages i en forvarmet ovn ved 200°C eller kuglegrill ved indirekte varme i ca. 15-20 min. Eller til mosen er gylden.

 

Print opskrift klik her