Råvarer:
2,000 kg. Kartoffelmos (se opskrift nedenfor)
2,000 kg. ½ bagekartofler, forkogt (20 stk)
0,250 kg. Würzöl naturel Café de Paris
4,250 kg. Total
Råvarer til kartoffelmos:
3,000 kg. Vand
0,675 kg. Kartoffelmos 675gr. Pose
3,675 kg.
Arbejdsgang:
Mos:
Vandet bringes i kog og kartoffelmospulveret tilsættes under omrøring.
Kartoffelmosen blandes med den afvejede mængde Würzöl naturel café de Paris.
Derefter sprøjtes kartoffelmosen op på de ½ bagekartofler ca. 100 g pr. stk.
Pyntes af med semi dried tomater, rødløg i ringe og en kvist krydderurt.
Tilberedning:
Bages i en forvarmet ovn ved 200°C eller kuglegrill ved indirekte varme i ca. 15-20 min. Eller til mosen er gylden.