Grillmedister med Mexico

Oprettet d.

Grillmedister med Mexico

Opskrift 09-0003

 

Råvarer:

 8,000 kg.      Svinekød 14-16%  

 2,000 kg.      Oksekød 18-20%

 4,000 kg.      Isvand
 0,200 kg.     
Mexico mix original 3kg. Spand                                              

 1,000 kg.      Grillmedister u. mel & mælk

15,200 kg.     Total

 

Arbejdsgang:

Svinekød og oksekød hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven.

 

1/3 af kødet lynes nogle omgange, hvorefter Grillmedister u. mel & mælk, mexico krydderi og 2/3 isvand tilsættes. Der lynes til en god binding er opnået.

 

Det resterende kød tilsættes sammen med resten af isvandet. Der køres til den ønskede grovhed er opnået.

 

Stopning:

Farsen stoppes svinetarme kaliber 24-26 mm.

 

Afdrejes i passende størrelser. Pølserne hænges på røgstokke uden at berøre hinanden.

 

Kogning:

Pølserne koges ved 80˚C til en kernetemperatur på 78˚C.

 

Afkøles fra 65˚C til under 10˚C på max. 3 timer.

 

Print opskrift klik her