Ledige stillinger

Kryta A/S i Roskilde søger en kollega til produktionen.


Med reference til produktionschefen, vil du blive ansvarlig for produktion af ingredienser til fødevareindustrien og Foodservice. Der vil også være en tilknytning til fabrikken, hvor der produceres bageriblandinger.


Dine primære arbejdsopgaver:

  • Produktion af krydderiblandinger.
  • Kørsel til kunder.
  • Andre ad hoc opgaver.
  • Dokumenthåndtering ifm. varemodtagelse.
  • Pluk til afsendelse af varer.
  • Rengøring af produktionsområdet.

 

Dine kvalifikationer:

  • Det er en fordel at du har truck certifikat
  • Erfaring med fødevareproduktion er en fordel
  • God fysik
  • Kørekort B er en fordel

 

Arbejdstid er mandag til torsdag kl. 07:00-15:00, og fredag kl. 07:00-14:30.


Virksomheden tilbyder:

Kryta kan tilbyde et godt arbejdsmiljø, familievenlige arbejdstider og en konkurrencedygtig lønpakke med pensionsordning.

Der er fri morgenmad hver dag fra kl. 9-9:30.

Opstart:

Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette.

Ansøgning:

Finder du ovenstående ligeså spændende som os, og er du klar til nye udfordringer, så er du velkommen til at sende din ansøgning samt dit CV til direktør, Niels Christensen på mail nc@kryta.dk


Kryta er fast leverandør af krydderier og færdigblandinger til detailslagtere, food service og industri i Danmark, Sverige, Norge og Island. Med mere end 65 års erfaring står Kryta for den gode kvalitet inden for krydderier med et sortiment, der omfatter alt fra rene krydderier og krydderurter samt krydderiblandinger til hjælpestoffer og specialudviklede funktionelle færdigblandinger. Kryta er grundlagt i 1955 og har domicil i Roskilde, der huser produktion og distributionsfaciliteter.
 

Kryta er en del af Alsiano A/S, der driver handels- og agenturvirksomhed inden for råvarer til bl.a. fødevareindustrien, farmaceutisk industri, helsekost, fermentering, kosmetik og en række andre industrier i Norden. Tilsammen tæller Alsiano og Kryta over 40 ansatte.


DABA er officielt grundlagt i 1954 på Østerbro, og kan bl.a. bryste sig af at være de første som introducerede mayonnaise på tube. Op igennem 90’erne blev sortimentet udvidet med forskellige pulverblandinger til bageri- og fiskeindustrien, der i dag udgør en stor del af kerneforretningen.


DABA er idag en del af Kryta koncernen, som er en krydderivirksomhed placeret i Roskilde. DABA Fabrikken flyttede til Roskilde i 2017.DABA er f.eks. kendt for deres spraydåser til indfedtning af bageplader, forme, stegepander, ildfaste fade og vaffeljern. Sprayfedt sælges fortsat med stor succes og blevet et ikon for DABA.