ØKO leverpostej

Ingredienser

Råvarer:

7,000 kg Økologisk Svinelever, renskåret
6,000 kg Økologisk spæk
6,000 kg Suppe
2,100 kg Øko leverpostej kryd. 2,1 kg pose, varenr. 300300
21,100 kg Total

Arbejdsgang

Arbejdsgang:

  • Leveren udvandes i koldt vand, hvorefter det hakkes gennem 3 mm hulskiven.
  • Spækket koges mørt ca.30-45 min.
  • Der laves en opbagning af det kogte spæk, Leverpostejblanding mens suppen tilsættes gradvist. Opbagningen køres i lynhakkeren til der ikke længere udskilles fedt.
  • Den hakkede lever tilsættes og der køres til den ønskede grovhed er opnået.

Bagning:
Postejen bages i vandbad ved 180˚C i ca. 50 min. Eller til en kernetemperatur på 75°C er opnået. Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.