Himmerlandspølse 1kg. pose

Du skal være logget ind for at kunne lave bestillinger

Færdigblanding til fremstilling af Himmerlandspølser. Krydret med bl.a. peber, paprika og muskat.

GTIN 05701250202132

Karton 16 stk. 

Opskrift
2 kg Oksekød
3,5 kg Flæskekød
5 kg Snitter
3 kg Is/vand
150 g Konserveringsmiddel E450 varenr. 5101
110 g Himmerlands pølse blanding
90 g Salt
40 g Fænomal plus varenr. 5028

I alt 13,89 kg

Anvendelse
Oksekød, flæskekød og snitter hakkes hver for sig gennem 3 mm skive.

Oksekød køres til bindefars med fænomal og halvdelen af saltet, isvandet tilsættes gradvis. Dette køres godt ud.

Halvdelen af snitterne køres i bindefarsen, herefter tilsættes flæskekødet, Himmerlands pølse blanding, og resten af saltet.

Køres ca. 15-20 omgange. Resten af snitterne tilsættes. Kør til en god emulgering er opnået.

Tilberedning
Farsen stoppes i lammetarme 19/21.

Røges i varm røg 75-80°C i ca. ½ - 1 time.

Koges i ca. 10 min ved 78°C.

Afkøles i koldt vand.

 

Se inspirationskatalog med andre opskrifter med pølser klik her


Model/Varenr.: 6036
Vægt: 1 kg.