Ny medarbejder hos Kryta A/S

Oprettet d.

Ny medarbejder hos Kryta A/S

Vi er glade for at kunne meddele, at Malene Guldager Olsen er startet som ny medarbejder. Malenes primære opgaver vil omfatte marketing, grafisk design og kommunikation. Derudover kan det også være Malene du får i røret, når du bestiller nye varer hjem til din virksomhed.

Malene er uddannet billedkunstner og grafisk designer og hun har over 30 års erfaring indenfor grafisk design, markedsføring og kommunikation.

Kryta A/S tog i foråret 2023 udfordringen op med konsulentvirksomheden Improve Business Academy, som udvikler 10 ugers forløb for højtuddannede ledige. Kryta A/S havde et behov for at få afdækket og analyseret den strategiske retning for markedsføring og kommunikation for virksomheden, og få skabt en rød tråd igennem deres enorme sortiment af krydderier m.m. til fødevareindustrien. Den udfordring tog Malene op og leverede en løsning, som bliver implementeret løbende.
”De færreste tænker på, at krydderier er en gastronomisk kunstart, så hvorfor ikke matche Malene med Kryta ”, udtaler Niels Christensen, som er adm. direktør hos Kryta A/S.

”Jeg er så glad for matchet med Kryta A/S. Vi deler samme værdier, og vi har samme store visioner for hvordan vi får Krytas omfattende dna implementeret ud i den nye røde tråd, som vi er begyndt arbejdet med.” (Foto udlånt af Jesper Hansen)