Færdigblanding fra Hela til fremstilling af wienerpølser. En letkrydret/spicy blanding. Indeholder sennep.
Anvendelse
Okse- og flæskekød blandes og hakkes gennem 3 mm skive. Fedtafpuds hakkes seperat. Det hakkede okse- og flæskekød kommes i LH, salt og Wiener Würst krydderi tilsættes og køres nogle omgange.
Isen tilsættes gradvis. Køres ca. 85 omgange. Farsen tages ud af LH. Fedtafpuds kommes i LH. Køres ca. 50 omgange. Farsen kommes oveni. Køres ca. 100 omgange. Farsens temperatur: 12°C, pH: 5,9
Tilberedning
Farsen stoppes i lammetarme 19/21. Drejes i passende størrelser. Varmrøges ved 75-80°C i ca. 1 time. Koges i ca. 10 min ved 78°C. Afkøles i koldt vand i 10 min.
Opskrift
3 kg Flæskekød
2 kg Oksekød
2,5 kg Fedtafpuds
2,5 kg Isvand
100 g Wiener Würst krydderi
100 g Nitritsalt varenr. 2007
100 g Salt
I alt 10,30 kg
Se inspirationskatalog med andre opskrifter med pølser klik her