Thüringer Rostbratwurst 1kg. pose

Du skal være logget ind for at kunne lave bestillinger

Krydderiblanding til fremstilling af Thüringer Rostbratwurst, som er en letkrydret grillpølse med peber, sennep, muskatnød og paprika.

Indgår i opskrift

Forslag til opskrift

  • 1,50 kg oksekød
  • 3,50 kg flæskekød
  • 4,00 kg snitter
  • 3,00 kg is og vand
  • 0,12 kg Krydderiblanding
  • 0,12 kg Nitritsalt
  • 0,10 kg salt
  • 0,04 kg Fænomal
  •  

Oksekød og snitter hakkes gennem 3 mm skive hver for sig. Flæskekød hakkes gennem 5 mm skive. Oksekød køres ud til bindefars hvor til tilsættes salt, fænomal og isvand. Snitter kommes i og køres godt ud.

Flæskekød og krydderier kommes i og køres ca 10 omgange. Farsen stoppes i svinetarme 28/32 mm og drejes i passende str.

Pølserne koges i 20 min ved 78°C og afkøles i koldt vand i ca 15 min. Hænges til afdrypning og pakkes.

Se inspirationskatalog med andre opskrifter med pølser klik her


Model/Varenr.: 6084
Vægt: 1 kg.