Indkøb

Kryta har et stort netværk af leverandører, som vi har arbejdet sammen med gennem mange år. Vi rejser selv ud, hvor peberet gror, for hele tiden at sikre den rette kvalitet til den rette pris.

Da det er organiske varer, vi arbejder med, er vi nødt til at have et agilt set-up, så vi er på forkant med markedet uanset vejrmæssige og politiske påvirkninger.

Når vi køber råvarer, er kvaliteten og smagen altid i centrum.

Et krydderi fra Kryta skal bidrage med den smagsgivende effekt,
og ofte udgør krydderiet kun 1-2 % af den endelige vare. Derfor prioriterer Kryta altid smagen højt.

Leverandørsgodkendelse

Som udgangspunkt er det Krytas politik, at leverandører af krydderier og ingredienser skal være GFSI- certificeret som f.eks. BRC, IFS eller FSSC 22000.

Nye leverandører godkendes i henhold til Krytas leverandørkrav.

Vi sikrer os, at leverandørerne har et kvalitetsstyringssystem i henhold til gældende fødevarelovgivning og eventuel fødevarestandard.

Alle leverandører evalueres løbende.

Produktgodkendelse

Råvarer/produkter indkøbes fra leverandører godkendt af Kryta og godkendes af kvalitetsansvarlig på basis af spørgeskemaer udfyldt af leverandøren samt specifikationer og relevante erklæringer.

Politikker for ansvarlighed

Vores politikker inden for sociale, miljømæssige og etiske områder lægger en klar linje for vores måde at drive ansvarlig forretning på, og vi lægger vægt på, at vores samarbejdspartnere efterlever gældende lovgivning og konventioner vedrørende miljø, helbred, bestikkelse, børnearbejde og andre sociale områder.