Innovationscenter
Kryta råder over et udviklingskøkken, hvor vi har samlet alle ingredienser og krydderier.
Her har vores kunder mulighed for selv at deltage i udviklingen af nye smagsretninger.
Arbejdet bistås af erfarne specialister, som også kan hjælpe med de funktionelle egenskaber i det endelige produkt.
Vi lægger megen vægt på den individuelle løsning, som kan være med til at indfange de gastronomiske fødevaretrends i din virksomhed.
Vi har de vigtigste produktionsapparater, så der er mulighed for at køre en minitest for de mest basale produkter.
Vores team kan hjælpe med at skabe den perfekte applikation til alle tænkelige løsninger inden for alle retninger, hvor der bruges krydderier. Herudover lægges der også vægt på de demografiske og gastronomiske forskelle, der er fra land til land.
Vi har alt samlet i ét hus, så man hurtigt kan få afklaret om løsningen overholder gældende fødevarelovgivning samt muligheder for produktion og emballage.
Vil du vide mere om vores løsninger kan du skrive til vores specialister her:
Key Account Manager Carl Erik Larsen
cel@kryta.dk / Tlf. +45 27 80 58 99
Innovation assistant Jacob Metz-Backe
jmb@kryta.dk / Tlf. +45 28 30 19 00