Krydderier fra Roskilde

Kryta er grundlagt i 1955 og har domicil i Roskilde, der huser produktion til hele norden af både krydderier og bageriprodukter.

Det handler om den gode smag!  Krydderi er med smag og duft den perfekte ledsager til gode råvarer og er med til at fuldende madoplevelsen. Med mere end 60 års erfaring står Kryta for den gode kvalitet inden for krydderier med et sortiment, der omfatter alt fra rene krydderier, krydderiblandinger og skårne krydderurter til specielt udviklede funktionelle blandinger til f.eks. convenience produkter. 

 

Med udgangspunkt i ca. 700 forskellige krydderier og ingredienser, udvikler Kryta kundespecifikke blandinger i tæt samarbejde med vores kunder. Foruden grossister leverer vi til producenter inden for kød, fjerkræ, mejeri, færdigretter, bageri, fisk og saucer/dressinger. Kryta er fast leverandør af krydderier og færdigblandinger til detailslagtere, food service og industri i Danmark, Sverige, Norge og Island.

 

 

En spændende historie

Kryta har en lang og spændende historie, og har været med til at præge fødevare produktionen i Danmark i årtier.

Læs mere om kryta Klik her

 

 

Stærke Brands

DABA er en gammel bagerivirksomhed, som i 2017 blev en del af Kryta A/S. Fabrikken flyttede samme år til Roskilde i nye separate lokaler.

Læs mere om DABA Klik her

Samarbejdspartnere

Kryta samarbejder med Hela Gewürzwerk, som er en af Tysklands førende krydderivirksomheder. Mange af vores nye produkter udvikles og testes sammen med Hela.

 

I samarbejde med Hela kan vi hurtigt spotte nye trends og omsætte dem til spændende produktløsninger tilpasset vores kunders behov og ønsker.

 

Læs mere om Hela Gewürtze Klik her

Kryta er en del af Alsiano A/S, der driver handels- og agenturvirksomhed inden for råvarer til bl.a. fødevareindustrien, farmaceutisk industri, helsekost, fermentering, kosmetik og en række andre industrier i Norden. Tilsammen tæller Alsiano og Kryta over 60 ansatte.

 

Læs mere om Alsiano Klik her