Det handler om den gode smag

Krydderier med deres smag og duft, er den ideelle ledsager til kvalitetsråvarer og er med til at fuldende madoplevelsen. Med over 60 års erfaring er Kryta garant for høj kvalitet inden for krydderier, og vores sortiment omfatter alt fra enkle krydderier, krydderiblandinger og skårne krydderurter til specialdesignede funktionelle blandinger til convenience produkter og meget mere.

Vi udvikler kundespecifikke krydderiblandinger i tæt samarbejde med vores kunder, med udgangspunkt i vores omfattende udvalg af ca. 700 forskellige krydderier og ingredienser. Udover at levere til grossister betjener vi producenter inden for kød, fjerkræ, mejeriprodukter, færdigretter, bageri, fisk og saucer/dressinger.
Kryta er en pålidelig leverandør af krydderier og færdigblandinger til detailslagtere, foodservice og industri i Danmark, Sverige, Norge og Island.

 

 

En spændende historie

Kryta har en lang og spændende historie, og har været med til at præge fødevare produktionen i Danmark i årtier.

Læs mere om kryta Klik her

 

 

Stærke Brands

DABA er en gammel bagerivirksomhed, som i 2017 blev en del af Kryta A/S. Fabrikken flyttede samme år til Roskilde i nye separate lokaler.

Læs mere om DABA Klik her

Samarbejdspartnere

Kryta samarbejder med Hela Gewürzwerk, som er en af Tysklands førende krydderivirksomheder. Mange af vores nye produkter udvikles og testes sammen med Hela.

 

I samarbejde med Hela kan vi hurtigt spotte nye trends og omsætte dem til spændende produktløsninger tilpasset vores kunders behov og ønsker.

 

Læs mere om Hela Gewürtze Klik her

Kryta er en del af Alsiano A/S, der driver handels- og agenturvirksomhed inden for råvarer til bl.a. fødevareindustrien, farmaceutisk industri, helsekost, fermentering, kosmetik og en række andre industrier i Norden. Tilsammen tæller Alsiano og Kryta over 60 ansatte.

 

Læs mere om Alsiano Klik her