Kryta løsninger og koncepter

Produktudvikling
Med udgangspunkt i ca. 700 forskellige grundkrydderier og ingredienser udvikler Kryta kundespecifikke blandinger i tæt samarbejde med vores kunder. Vi lægger meget vægt på være en agil virksomhed, så forløbet er kortvarigt med fokus på et godt resultat. Produktionsfaciliteter er indrettet, så vi kan håndtere store produktionsbatch, men også de små.


Projekter
Et projekt kan være at udvikle en ny krydderiblanding helt fra bunden, baseret på specifikke kundekrav til smagsretning.


Vi kan også efterligne eksisterende blandinger enten efter en opskrift eller baseret på et datablad. Krydderier kommer i forskellige styrker og kvalitet, derfor er det vigtigt at tilpasse løsningen i det rette forhold.


Vi oplever også kunder der har ønsker om Clean Label, som er en stigende trend. Vi ved hvilke ingredienser der skal til for at tilpasse den rette løsning.
Læs mere om Clean Label klik her


Vi kan også få en opgave hvor vi skal erstatte en ingrediens, for at forbedre holdbarheder, minimere harskhed og gøre det færdige produkt mere funktionel.


Innovationscenter
Kryta råder over et udviklingskøkken, hvor vi har samlet alle ingredienser og krydderier. Her har vores kunder mulighed for selv at deltage i udviklingen af nye smagsretninger. Arbejdet bistås af erfarne specialister, som også kan hjælpe med de funktionelle egenskaber i det endelige produkt.
Læs mere om vores innovationscenter klik her


Vi følger løbende med i de nyeste fødevaretrends, både udland og indland, så vi kan rådgive dig som kunde

 

Produktionsoptimering
Når vi kigger på et projekt, tænker vi altid i kundens mulighed for at optimere arbejdsgange. Dette gælder alle processor som udføres indtil det endelige produkt lander hos forbrugeren. Vi kan f.eks. afstemme blandingerne så de passer til den rette vægt ift. hovedingrediensen. Dette minimere håndteringer og øger fødevaresikkerheden.

 

Økologi
Kryta har produceret økologiske produkter igennem en årrække, har i dag mange leverandører på økologiske råvarer. Vi ved hvad der skal til for at sammensætte den rette blanding.


Økologi er mere sårbar end konventionel, da mængden af råvare er mindre.

Læs mere om økologi klik her


Emballage
Hos Kryta kan vi pakke produkterne i forskellig emballage. Vi kan skræddersy løsninger efter dine behov. Er der behov for at udvikle særlige løsninger, kan vi trække på vores datterselskab Grathwol, som er en emballage virksomhed placeret i Karlslunde.


QA
Kvalitetsafdelingen gennemgår løbende opskrifterne for at de overholder fødevarelovgivningen. Dette sikre at man ikke bruger unødvendig tid på projekter som ikke kan gennemføres.


Vi styrer samtidig kommunikationen der påføres krydderierne, så evt. produktionshensyn kan påføres. Dette kan være opskrift eller produktionsmetode


Kvalitetsafdelingen hos Kryta anvender systemer, som hele tiden opdateres med den aktuelle fødevarelovgivning.

 

Kontakt os for at høre nærmere om hvordan vi kan hjælpe jer med udvikling af løsninger skræddersyet til jeres behov.