Økologi

Kryta har haft økologiske produkter i sit sortiment i mange år, og det var derfor en naturlig udvikling at udvide vores brede udvalg af konventionelle krydderibøtter med en økologisk linje.

Vi har bemærket en stigende efterspørgsel efter økologiske krydderier hos Kryta, hvilket har ført til løbende udvidelse af vores sortiment.
I dag distribueres vores økologiske krydderibøtter primært gennem større Foodservice-kæder.

Selvom Danmark er kendt som verdensmester i økologi, er vi stadig en lille nation i forhold til resten af verden. Samtidig udgør krydderier ofte kun en lille del af det endelige produkt. For at bidrage til den stigende fødevareinnovation der finder sted i disse år, er det derfor vigtigt at vi i Danmark producerer høj-kvalitet økologiske krydderiblandinger.

Kryta valgte selv at tage denne udfordring op for at sprede risikoen og sikre en pålidelig levering. Økologimarkedet er mindre end det konventionelle marked hvilket betyder, at udenlandske leverandører ikke altid prioriterer det.

Markedsundersøgelser viser, at priserne varierer betydeligt mellem producenter, hvilket også skyldes den begrænsede produktion og det mindre marked. Kryta samarbejder i dag med flere leverandører inden for økologiske produkter.

Vores mål hos Kryta er at fortsætte med at udvikle vores sortiment af økologiske krydderiblandinger og introducere flere varianter. Selvom vi allerede har et omfattende udvalg af økologiske varer, er vores engagement i innovation og kvalitet urokkeligt.

Kontakt