Pulled pork burger m tzatziki
Arbejdsgang
- Gnid ¾ af pull rub krydderiblandingen godt ind i svinekødet. Pak kødet godt ind og læg på køl 6-8 timer og meget gerne til dagen efter.
- Drys den sidste ¼ af krydderiblandingen over stegen inden tilberedning.
- Varm olien i en stor gryde eller stegepande og brun kødet på alle sider for ekstra smag.
- Læg løgskiverne i bunden af en slow cooker eller ovnfast gryde. Placer det brunede kød ovenpå. Tilsæt æblecidereddike og bouillon.
- Hvis du bruger slow cooker, sæt den på lav i 8-10 timer. Hvis du bruger ovn, dæk gryden med låg eller stanniol og steg ved 110°C i ca. 10-12 timer, indtil kødet er mørt og kan trækkes fra hinanden.
- Når kødet er mørt, brug to gafler til at rive det fra hinanden. Smag eventuelt til med en god BBQ-sauce.
- Rør tzatzikikrydderiet op med den græske yoghurt og lad trække i 20-30 min. gerne længere på køl.
Serveringsforslag:
Server pulled pork i mini burgerboller eller sliderboller, med coleslaw, pickles, BBQ-sauce og den cremede tzatziki creme.