Pulled pork burger m tzatziki

Ingredienser

Råvarer: 

2,000 kg. Svinebryst eller nakkefilet
0,055 kg. Pull rub krydderi varenr. 5714 / 5627
2 stk. Hele løg
3 dl. Æblecidereddike 
2 dl. Bouillon svin/høns
2 spsk. Olie vegetabilsk
0,080 kg. Tzatziki krydderi varenr. 9282
1,00 kg. Græsk yoghurt 10% 

Arbejdsgang

  • Gnid ¾ af pull rub krydderiblandingen godt ind i svinekødet. Pak kødet godt ind og læg på køl 6-8 timer og meget gerne til dagen efter.
  • Drys den sidste ¼ af krydderiblandingen over stegen inden tilberedning.
  • Varm olien i en stor gryde eller stegepande og brun kødet på alle sider for ekstra smag.
  • Læg løgskiverne i bunden af en slow cooker eller ovnfast gryde. Placer det brunede kød ovenpå. Tilsæt æblecidereddike og bouillon.
  • Hvis du bruger slow cooker, sæt den på lav i 8-10 timer. Hvis du bruger ovn, dæk gryden med låg eller stanniol og steg ved 110°C i ca. 10-12 timer, indtil kødet er mørt og kan trækkes fra hinanden.
  • Når kødet er mørt, brug to gafler til at rive det fra hinanden. Smag eventuelt til med en god BBQ-sauce.
  • Rør tzatzikikrydderiet op med den græske yoghurt og lad trække i 20-30 min. gerne længere på køl.

Serveringsforslag:
Server pulled pork i mini burgerboller eller sliderboller, med coleslaw, pickles, BBQ-sauce og den cremede tzatziki creme.