Thai red curry 450g. dåse

5827
Thai red curry opskrift

1,000 kg.  Kylling brystfilet  
1,200 kg. Kokosmælk   
0,800 kg. Gulerødder 
0,200 kg.  Løg i tern 
0,100 kg. Forårsløg
0,100 kg.  Sukker
0,025 kg. Olie
0,040 kg. Vand
0,045 kg. Fiske sauce
0,045 kg. Thai red curry 5827/5629

3,555 kg. 

Arbejdsgang:
Thai red curry krydderi blandes med fiskesauce, vand samt olie og røres til en cremet masse.
Snit grøntsagerne i mundrette stykker og gem toppene fra forårsløgene til senere brug. Kyllingebrysterne skæres i tynde skiver.
Grøntsagerne sauteres let i en smule olie ved moderat varme. Tilsæt den færdige thai red curry creme, samt sukker. Røres godt sammen.
Tilsæt derefter kokosmælk og tyndskåret kylling. Kog op og lad retten simre i 5-10 min. Eller til kødet har en kernetemperatur på 75°C.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Tip:
Fyldes i salgsemballage med fintsnittet top fra forårsløgene evt. frisk koriander. Kan serveres med kogte ris.