Butter Chicken 1kg. pose
8233
Butter chicken opskrift, af Jacob Metz Backe
0,200 kg Græsk yoghurt, 10%
0,080 kg Butterchicken blanding
0,800 kg Hakkede tomater
1,000 kg Kyllingebryst i grove tern
0,250 kg Løg i tern
0,100 kg Smør
1,5 dl Piskefløde
Blend yoghurt, butterchicken blandingen og hakkede tomater sammen til en glat marinade. Hæld den over kyllingestykkerne, dæk dem til og lad dem trække minimum 2 timer, men gerne natten over i køleskab. Smelt smørret i en tykbundet gryde. Steg løgene ved medium varme, til de bliver gyldne og bløde. Tilsæt den ternede kylling, butterchicken marinaden samt fløden. Lad det simre ved svag varme i ca. 25 minutter, eller til kyllingen er mør. Server med friskkogte ris og friskhakket koriander på toppen.
0,200 kg Græsk yoghurt, 10%
0,080 kg Butterchicken blanding
0,800 kg Hakkede tomater
1,000 kg Kyllingebryst i grove tern
0,250 kg Løg i tern
0,100 kg Smør
1,5 dl Piskefløde
Blend yoghurt, butterchicken blandingen og hakkede tomater sammen til en glat marinade. Hæld den over kyllingestykkerne, dæk dem til og lad dem trække minimum 2 timer, men gerne natten over i køleskab. Smelt smørret i en tykbundet gryde. Steg løgene ved medium varme, til de bliver gyldne og bløde. Tilsæt den ternede kylling, butterchicken marinaden samt fløden. Lad det simre ved svag varme i ca. 25 minutter, eller til kyllingen er mør. Server med friskkogte ris og friskhakket koriander på toppen.