Fiskesymfoni

Ingredienser

Råvarer:
Kg          

1,250              Fisk u/ben
 0,500             Røget laks  

 1,000             Creme fraiche 18%
 0,090             Kapers, syltet, drænet
 0,120             Tzatziki Kryddderi 1 kg. pose, 9282

                       Evt. BindLet Delikatesse 1 kg. pose, 7551

2,960              Total

Opskrift

Arbejdsgang:

Fisk u/ben og røget laks dampes i ovnen i ca. 20 min. 
Afkøles fra 65°c til under 10°c på max. 3 timer.
Der laves en dressing af creme fraiche og Tzatziki krydderi.
Når fisken er kold pilles den fra hinanden i små stykker, og kommes i dressingen sammen med kapers.
Kan evt. pyntes af med frisk dild, citron og kapers. Kan serveres som forret med lidt blandet salat og et flutes, eller som tapas.
Tip: BindLet Delikatesse kan anbefales hvis man ønsker en fastere konsistens, så fiskesymfonien kan kugles op på en bund af salat.