Tzatziki sild

Ingredienser

Råvarer:
Kg

 0,400             Agurk u/ kerner
 0,800             Græsk yoghurt
 0,500             Marinerede sild fra glas, drænet
 0,010             Salt fint vacuum, 2006   
 0,010             Hvidløg granuleret G1 1 kg. pose, 5513
 0,080             Tzatziki Kryddderi 1 kg. pose, 9282

 Evt. BindLet Delikatesse 1 kg. pose   7551

 

1,800              Total

Opskrift

Arbejdsgang:
Agurkerne gøres rene for kerner, hvorefter de rives eller skæres i små tern. Drys den afvejede mængde salt hen over agurkerne. Lad dem stå i ca. 20 min. Herefter skylles de let og drænes derefter for vand i en si.
Græsk yoghurt blandes med Tzatziki krydderiet og granuleret hvidløg og røres godt sammen. De drænede agurker tilsættes, sammen med de drænede marinerede sild i passende stykker.
Tip: Hvis din sildesalat bliver tynd i kanten, kan du med fordel tilsætte en lille smule BindLet Delikatesse, som er en saftbinder.