Grillmedister med baconsmag

Ingredienser

Råvarer:
Kg

Råvarer:
  8,000 kg.     Svinekød 14-16%  
  2,000 kg.     Oksekød 18-20%
  4,000 kg.     Isvand
  0,150 kg.     Bacon krydderiblanding 2 kg spand - 7225                                    
  1,000 kg.     Grillmedister u. mel & mælk - 9901

15,150 kg.     Total

Opskrift

Arbejdsgang:
Svinekød og oksekød hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven.

1/3 af kødet lynes nogle omgange, hvorefter Grillmedister u. mel & mælk, bacon krydderiblanding og 2/3 isvand tilsættes. Der lynes til en god binding er opnået.

Det resterende kød tilsættes sammen med resten af isvandet. Der køres til den ønskede grovhed er opnået.

Stopning:
Farsen stoppes svinetarme kaliber 24-26 mm.

Afdrejes i passende størrelser. Pølserne hænges på røgstokke uden at berøre hinanden.

Kogning:
Pølserne koges ved 80˚c til en kernetemperatur på 78˚c.

Afkøles fra 65˚c til under 10˚c på max. 3 timer.