Forloren skildpadde

Ingredienser

Råvarer: 

2,200 kg.        Kalvetykkam/oksetykkam/kalvebov/oksebov i tern
3,000 kg.        Vand til kogning af kød
0,150 kg.        Margarine
0,200 kg.        Tomat puré koncentrat
1,500 kg.        Koldt vand
1,300 kg.        Fiskeboller fra dåse
1,400 kg.        Kødboller (suppe størrelse)
0,400 kg.        Sherry
0,600 kg.         Forloren skildpadde blanding 6271

10,550 kg. total

Arbejdsgang

Kødet skæres i mundrette tern, hvorefter det brunes i margarine. Herefter tilsættes 3 l vand. Kødet koges mørt. Vandet skummes af løbende. 
Når kødet er mørt, sigtes suppen fra kødet, og blandes med 1,5 l koldt vand, Forloren skildpadde blanding og tomat puré. 
Blandingen bringes i kog, hvorefter kødboller, det kogte kød, fiskeboller og sherry tilsættes. 

Passer ca. til 27 bakker af 400 g + 1 æg.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Serveres med kogte æg og flutes.