Mormorgryde

Ingredienser

Råvarer: 

1,000 kg.      Nakkefilet/tykkam af kalv eller okse (kan også være alle typer skært kød) 
0,300 kg.      Bacon i tern
2,000 kg.      Vand
0,400 kg.      Mælk
0,250 kg.      Perleløg 
0,320 kg.      All round sauce 980 gr. pose, varenr. 8232
4,270 kg       Total

Arbejdsgang

Arbejdsgang:
Bacon i tern brunes af i en gryde. 
Kødet skæres i mundrette tern og brunes godt af sammen med baconen. Derefter tilsættes vand, mælk, Allround sauce blanding og perleløg. 
Lad retten småsimre til kødet er mørt. Rør indimellem i retten.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Servering:
Retten kan serveres med kartoffelmos eller ris. 
Passer til ca. 14 bakker á 300 g + mos