Ras El Hanout m/blomkål

Ingredienser

 Råvarer:
1,000 kg.       Kyllingelår
0,120 kg.       Øko citron (1 stk)   
0,500 kg.       Blomkål, frisk 
0,300 kg.       Løg i tern (3 stk)
0,500 kg.       Tomater (8 små)
0,500 kg.       Vand
0,004 kg.       Hvidløg granuleret G1, varenr. 5513
0,020 kg.       Ras El Hanout krydderibl., varenr. 5781

 

2,944 kg.       

Arbejdsgang

Arbejdsgang:
Kyllingelårene brunes i et ildfast fad i en forvarmet ovn ved 225°C i 10 min. 
Tag fadet ud af ovnen og påfør krydderierne og lidt salt.  Ovnen skrues ned på 175°C.
Skær citronen over på midten, kom et tykt lag sukker på den våde side.
Bag kylling og citronen i ovnen i ca. 10 min. 
Herefter tilsættes blomkål, tomater og løg over retten. Tilsæt vandet. Lad retten småsimre i ca. 15 min. til kyllingen har en kernetemperatur på 75°C og grøntsagerne er møre.
Den bagte citron presses over retten.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Tip:
Fyldes i salgsemballage. Kan serveres med kogt qunioa og rucola salat med rosiner, rød peberfrugt og agurk.