Stifado

Ingredienser

Råvarer: 
2,500 kg.      Nakkefilet/tykkam af kalv eller okse (kan også være alle typer skært kød) 
0,350 kg.      Perleløg
3,250 kg.      Vand
0,025 kg       Olie til stegning 
0,675 kg.      Stifado sauce bl. 1 kg. pose, varenr.  8230
6,800 kg       Total

Arbejdsgang

Arbejdsgang:
Kødet skæres i mundrette tern og brunes godt i olien i en gryde, derefter tilsættes vand, krydderiblanding og perleløg. 
Lad retten småsimre til kødet er mørt. Rør indimellem i retten.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer. 

Servering:
Retten kan serveres med kartoffelmos eller ovnstegte kartofler og fetaost. 

Tip:
Produktet egner sig også godt til sous-vide tilberedning. 
Passer til ca. 23 bakker af 300 g + mos.