Citronsyre E330 1kg. pose Citronsyre E330 1kg. pose 6291 Citronsyre bruges ofte som konserveringsmiddel i fødevarer.
Det 3. krydderi E621 1kg. pose Det 3. krydderi E621 1kg. pose 5509 Det 3. krydderi, også kaldet monosodiumglutamat eller MSG, anvendes i fødevarer som smagsforstærker.
Edifett F 60 P/AS SG Edifett F 60 P/AS SG DA506 Edifett er et vegetabilsk fedtstof, fremstillet af palmefedt. Anvendes til brød og kager.
Edifett F 72 SB HO Edifett F 72 SB HO DA489 Edifett er et vegetabilsk fedtstof fremstillet af solskikke. Anvendes til brød og kager.
Fedt til chokolade hakket 5 kg. Fedt til chokolade hakket 5 kg. DA014 Chokoladefedt er 100% vegetabilsk hærdet palmefedt specialfremstillet til chokoladeovertræk.
Helægspulver 20 kg. sæk Helægspulver 20 kg. sæk DA029 Helægspulver kan anvendes i desserter, kager og bagværk.
Hjortetaksalt E503 1kg. pose Hjortetaksalt E503 1kg. pose 5302 Det er et hævemiddel, der fortrinsvis anvendes til fladt bagværk som småkager og bunde.
Kartoffelstivelse 12 % bageri Kartoffelstivelse 12 % bageri DA510 Superior Potato Starch M12. Kartoffelstivelse til bageri.
Melis Granulated sugar 25kg sæk Melis Granulated sugar 25kg sæk DA508 Fraktionsukker <250. Det som vi kender som almindeligt hvidt sukker.
Natron E500 - 1kg. pose Natron E500 - 1kg. pose 1056-1 Ved bagning, i varmt og fugtigt miljø frigiver natron CO2, som laver lufthuller i bagværket.
Sapp 40 25kg. sæk Sapp 40 25kg. sæk DA092 Sapp 40 bruges hovedsageligt i bageindustri som hævemiddel.
Stabimol Super-frost (frysepulver) 10 kg sæk Stabimol Super-frost (frysepulver) 10 kg sæk DA047 Velegnet til langtidsfrost op til 6 mdr. God dejstabilitet.
Sødmælkspulver 26% 25kg. sæk Sødmælkspulver 26% 25kg. sæk DA530 Sødmælkspulver er mælk, som er lavet om til pulverform. Indeholder 26% mælkefedt.
Vanillin Vanillin DA531 Vanillin er en smagsforstærker til det søde køkken. Vanillin kan bruges som et alternativ til ægte vanilje.