
En helt uimodståelig Thai curry
Med en spændende krydderiblanding udviklet af Kryta Krydderier
Så let er det
Thai red curry opskrift
1,000 kg. Kylling brystfilet
1,200 kg. Kokosmælk
0,800 kg. Gulerødder
0,200 kg. Løg i tern
0,100 kg. Forårsløg
0,100 kg. Sukker
0,025 kg. Olie
0,040 kg. Vand
0,045 kg. Fiske sauce
0,045 kg. Thai red curry 5827/5629
3,555 kg.
Arbejdsgang:
Thai red curry krydderi blandes med fiskesauce, vand samt olie og røres til en cremet masse.
Snit grøntsagerne i mundrette stykker og gem toppene fra forårsløgene til senere brug. Kyllingebrysterne skæres i tynde skiver.
Grøntsagerne sauteres let i en smule olie ved moderat varme. Tilsæt den færdige thai red curry creme, samt sukker. Røres godt sammen.
Tilsæt derefter kokosmælk og tyndskåret kylling. Kog op og lad retten simre i 5-10 min. Eller til kødet har en kernetemperatur på 75°C.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Tip:
Fyldes i salgsemballage med fintsnittet top fra forårsløgene evt. frisk koriander. Kan serveres med kogte ris.

Good tyres offer lower weight, faster rolling resistance and better grip
Two wheel drifting is likely if you have speed but are not riding the top few inches of the berms. Brief passing showers are keeping it wet but the sun and wind are trying.

Electronic shifting is worth it with the sublime shifting performance and ease of maintenance
Be careful of the rock stairs relatively close to the top of this portion; too much speed could doom your descent on these. Plenty of kick ups, jumps, drops, and huge berms.

Tidy up your tired stee with new wrap of bar tape
Ride to the top and then down and link it directly into Ridegeline

En helt uimodståelig Thai curry
Med en spændende krydderiblanding udviklet af Kryta Krydderier