En helt uimodståelig Thai curry

Med en spændende krydderiblanding udviklet af Kryta Krydderier

Så let er det

Thai red curry opskrift
1,000 kg. Kylling brystfilet
1,200 kg. Kokosmælk
0,800 kg. Gulerødder
0,200 kg. Løg i tern
0,100 kg. Forårsløg
0,100 kg. Sukker
0,025 kg. Olie
0,040 kg. Vand
0,045 kg. Fiske sauce
0,045 kg. Thai red curry 5827/5629
3,555 kg.
Arbejdsgang:
Thai red curry krydderi blandes med fiskesauce, vand samt olie og røres til en cremet masse.
Snit grøntsagerne i mundrette stykker og gem toppene fra forårsløgene til senere brug. Kyllingebrysterne skæres i tynde skiver. Grøntsagerne sauteres let i en smule olie ved moderat varme. Tilsæt den færdige thai red curry creme, samt sukker. Røres godt sammen.
Tilsæt derefter kokosmælk og tyndskåret kylling. Kog op og lad retten simre i 5-10 min. Eller til kødet har en kernetemperatur på 75°C.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Tip: Fyldes i salgsemballage med fintsnittet top fra forårsløgene evt. frisk koriander. Kan serveres med kogte ris.

Se flere af vores blandinger

Vi har et bredt udvalg af mange forskellige slags karry'er, som er udviklet her i Danmark. Lige fra de lidt milde til dem, der brænder lidt halsen.

Tag fat i en af vores konsulenter til en snak om hvad vi kan gøre for dig.