Kryta & Hela - et stærkt partnerskab

Kryta samarbejder med Hela Gewürzwerk, som er en af Tysklands førende krydderivirksomheder. Mange af vores nye produkter udvikles og testes sammen med Hela. I samarbejde med Hela kan vi hurtigt spotte nye trends og omsætte dem til spændende produktløsninger tilpasset vores kunders behov og ønsker. Kryta har varetaget forhandlingen af Hela igennem mere end 25 år. 

 

Vi tager dig til det næste niveau
Nysgerrighed er vores fælles lidenskab. Udover vores høje kvalitetsstandarder og madkendskab er innovation hjertet i vores samarbejde.

Vi har mulighed for sammen med dig at udvikle nye produkter i Ahrensburg hvor vi har et Reasearch & Development-afdeling.

 

Vi udvikler nye generationer af krydderiblandinger, krydderier, ketchups og saucer samt specialprodukter til fødevareindustrien i samarbejde med netværket af Hela i Tyskland samt deres datterselskaber over hele verden. Hela er repræsenteret i 64 lande og med Hela lokation i 11 lande.

 

Uanset om det er mindre sukker, mindre natrium, mindre fedt, veganer eller vegetar, Clean Label ... i det moderne Hela Pilot Plant arbejder produktudviklere og teknologer med de nyeste ernærings- og forbrugertendenser. Nysgerrighed, en vilje til at eksperimentere og meget produktforståelse skaber nye produkter og teknologier, der inspirerer forbrugerne og tilbyder vores erhvervskunder pålidelige løsninger.